Dit Stopt Hier en Nu

Januari heeft alles met voorbereiding te maken. 

God leert ons door Zijn Woord dat hoe en wat we geven, de gesteldheid van onze harten laat zien. Door te geven laat ik aan God zien wat in mijn hart werkelijk de hoogste prioriteit heeft. Wat God ons ook leert is dat wat prioriteit heeft, de beste plek verdient. Verder zien we door de hele bijbel heen, dat er een bijzondere zegen rust op de mensen die prioriteiten stellen aan de dingen waar God veel waarde aan hecht. Dit geldt natuurlijk voor alle gebieden van het leven. 

this stops here and now.jpg

Wat heeft dit met januari 2018 te maken? Het leven is druk en gevuld met zo veel afspraken, verantwoordelijkheden, dromen, etc. Voordat we het weten is er weer een jaar aan ons voorbij gegaan. Stel je voor dat wij samen zeggen, “Nee, dit stopt hier en nu. We willen niet dat 2018 gaat lijken op voorgaande jaren. God heeft veel meer dan drukte en excuses van mij verdiend en ik wil veel meer van God zien in mijn alledaagse leven.” 

Hoe krachtig zou dat zijn?

Ik nodig je uit om precies dat te doen. 

Januari gaan we terug geven aan de God die elke dag van onze leven aan ons heeft gegeven. We willen de eerste maand van 2018 apart zetten en daarbij ook verklaren “Heer, u bent de God van al mijn dagen!”

- Chris Green

Chris Green