Together in the way

Audio


"Het is een ding om bij elkaar te komen maar als je iets doe in het openbaar doe je het zodat andere mensen het kunnen ervaren. Wij zouden bij elkaar kunnen komen uitsluitend bij iemand thuis. Geen zaal. Geen website. Geen naam. Dan zijn we nog volgelingen van Jezus.

"Maar we hebben gekozen samenkomsten te houden in het openbaar. Waarom? Omdat we geloven in de kracht van de verzamelde volk van God, in de kracht van aanbidding, in de liefde van God die zichtbaar is onder de volgelingen van Jezus Christus, in de kracht van de Heilige Geest en het Woord van God.

"Er is een volheid in ons dat roept uit naar de leegheid in de mensen om ons heen en we willen dat ze dat roep horen. Wat wij doen op zondag is niet een ding dat wij doen omdat het moet of omdat we geen betere ideeën hebben. Absoluut niet!

"We houden deze openbare samenkomsten om wie wij zijn in het licht te zetten voor de mensen in Bergen.  We willen dat “volheid” in ons op een podium zetten, als het waren, zodat mensen van allerlei verschillende soorten achtergronden de nabijheid van God en Zijn liefde voor hen kunnen werkelijk ervaren." 

- Chris Green, Together in the Way, 18 maart, 2018

Chris Green