Oase Bergen
IMG_9173.JPG.png

Openbare, Wekelijkse samenkomsten

Elke zondag om 15.00 uur


Welkom: 

Wij zijn een gemeenschap van Christenen in Bergen, die gelooft in God, zoals de bijbel, het verwoord. We willen ons geloof uitdragen in zowel woorden als daden, door dienstbaarheid en vrijgevigheid, voor God en voor de mensen om ons heen. Onze gemeenschap bestaat uit een diverse groep met verschillende achtergronden en meer dan 8 verschillende landen. Alles wordt daarom zowel in het Nederlands als in het Engels aangeboden.  Waar je ook bent in je geloofszoektocht, we nodigen je uit om het verhaal van Gods liefde te ontdekken en die liefde werkelijk te ervaren. 


Samenkomsten:

PCC Bergen

Elke zondag van 15.00u - 16.00u

Loudelsweg 14a, Bergen


galatiansinsta.jpg

Wij zijn gemaakt om vrij te zijn.

Hoe komen we vast te zitten aan de dingen die we verachten? Hoe kunnen we deze cyclus doorbreken? 
 
 

Ik heb me wel heel vaak afgevraagd, 'waarom ben ik hier en als er een God bestaat, wat is dan zijn doel met mijn leven?'

- Rachelle

 
 

 
 
 

Wekelijkse Audio Opname

Om de Nederlands sprekende gemeenschap in Gemeente Bergen te kunnen dienen, maken we wekelijks een audio opname. Hierin staan de highlights van de afgelopen samenkomst. Wil je die ook ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en vink het vakje aan waar Nederlands achter staat.

Nieuwsbrief

Iedere week sturen we een nieuwsbrief met een bemoediging uit de Bijbel en wat informatie over aankomende activiteiten. Het is gratis, dus schrijf je in!

Naam *
Naam
Taal / Language *
 

Weekly English Audio Recap

In our effort to serve the English speaking community in gemeente Bergen, every week we record a special, English audio recap of the previous Sunday's gathering. If you'd like to receive that, make sure you sign up for the newsletter and check the "English" box.