24 mei, 2019

Oase Makers Nieuwsbrief

Kaleigh vertrekt!
Na twee jaar in Nederland te zijn geweest als Missionary Associate met de Assemblies of God en deel van het opstart team van Oase, zal Kaleigh aanstaande zondag afscheid van ons nemen en teruggaan naar Amerika. Dit moment laten we niet zomaar voorbij gaan! Wees er zondag alstublieft bij en laat Kaleigh weten hoeveel ze gemist gaat wordt.

Hulp nodig
Met het vertrek van Kaleigh komen er een paar taken vrij, waar we iemand voor zoeken die dit wilt oppakken. Het gaat om de (kleine) maandelijkse boodschappen (denk aan koekjes voor de kinderen, koffiemelk, suiker, etc.) en één keer in de maand helpen klaarzetten en opruimen van het cafe op een zondagochtend. Is dit iets voor jou? Stuur dan een mail naar [email protected] .
Doopdienst
Op 14 juli gaan we mensen de kans geven om zich te laten dopen. Voor wie is het? Voor ieder persoon die Jezus als Heer belijdt en nog niet door onderdompeling in water gedoopt is. Heb je vragen erover of wil je je aanmelden? Stuur Chris een mail:  [email protected] .
Zomerstop
Dit jaar nemen we weer een zomerstop voor 5 weken. 14 juli zal het seizoensafsluiting zijn en er zullen geen zondagssamenkomsten of wekelijkse activiteiten gehouden worden gedurende de zomerstop. Op zondag 25 augustus, zien we elkaar weer en zullen we samen het nieuwe seizoen ingaan!