april 2019

Wij zijn
oase makers.

Een volk van vernieuwing

11 april, 2019 door Chris Green

Jezus zijn bediening was een bediening van vernieuwing. Gebroken levens werden vernieuwd. Zieke lichamen werden vernieuwd. Denkpatronen werden vernieuwd. Identiteiten werden vernieuwd. Hoop is vernieuwd. Niemand was te gebroken, te verloren of te dood om door hem te worden vernieuwd.
Soepzondag
Deze zondag14 april, na de dienst, is het soepzondag. Wij hebben er heel veel zin in! Op het moment hebben we nog 2 personen nodig die soep willen maken en nog 1 persoon die een salade kan maken. Als je dit kunt doen dan graag even reageren op deze mail. En graag eigen soeplepel meenemen! Oase Bergen zal het brood en drinken verzorgen.

Pasen
Er zijn tenminste 10 mensen in jou leven die niet geloven. 10 mensen die niet per ongeluk in jou leven zijn. In de komende twee weken voor pasen, gaan we bidden dat de Heer ons de namen van die 10 mensen laat zien. Op Paaszondag gaan we samen komen en de namen elk op een blaadje schrijven, vouwen en de namen in het midden op de grond leggen. Wij gaan elkaar zegenen en elkaar uitsturen op onze missie voor deze 10 mensen. Wij praten niet over evangeliseren zoals wij dat traditioneel kennen. Onze missie zal een missie zijn van bidden, vasten, dienen en betrokken zijn in hun levens in het komend jaar. En ook al lijkt het onmogelijk, of dat het te groot voelt, wij gaan geloven dat dezelfde Geest dat onmogelijke dingen deed die Christus van de dood deed opstaan, dat het onmogelijke deed door jou nieuw leven te geven, gaat nieuw leven geven aan deze mensen tijdens het komend jaar. We zullen er meer over praten tijden ons Paasdienst. Ook kun je de preek van vorige week zondag na luisteren voor meer informatie.
Laatste Media terugluisteren
Weekly Podcast (in het Engels)